ŞTIRILE OREI 12.00 | 30 august 2019

MEDAIFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

163 afișări

Fostul şef SRI, George Maior, a ajuns, în această dimineaţă, la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ), pentru a fi audiat în dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, în care Laura Codruţa Kovesi are calitatea de inculpat.

UDMR îşi desemnează azi candidatul la alegerile prezidenţiale, în cadrul Consiliului Reprezentanţilor Unionali, care are loc la Târgu Mureş. Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, îşi va prezenta, în cadrul reuniunii, raportul politic, iar apoi va fi desemnat candidatul Uniunii la alegerile prezidenţiale.

Examenele în cadrul Evaluării Naţionale vor avea loc în perioada 15 – 18 iunie 2020, potrivit unui ordin semnat de ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz şi publicat. Ordinul a fost publicat, ieri, în Monitorul Oficial.

Un bărbat din Alba Iulia a fost amendat cu 500 de lei după ce a sunat la 112 şi a anunţat că are nevoie de ajutor pentru că îl deranjează fosta soţie, fiul şi fosta soacră. Poliţiştii au considerat că apelul este fals.

Parlamentul Coreei de Nord a aprobat modificări la Constituţia ţării pentru consolidarea rolului liderului Kim Jong Un ca şef al statului, a anunţat, ieri, mass-media nord-coreeană, potrivit Reuters..

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici