BBC vrea să transmită meciurile de la CM fără sunetul vuvuzelelor

BBC studiază cum poate să transmită meciurile de la Cupa Mondială din Africa de Sud fără sunetul vuvuzelelor după ce mai multe plângeri au venit pe adresa postului de televiziune din Marea Britanie din cauza zgomotului produs de suporteri, informează The Guardian.

12 afișări
Imaginea articolului BBC vrea să transmită meciurile de la CM fără sunetul vuvuzelelor

BBC vrea să transmită meciurile de la CM fără sunetul vuvuzelelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Postul britanic a primit peste 220 de plângeri din cauza sunetului produs de vuvuzele şi studiază posibilitatea ca meciurile să fie transmise fără zgomotul produs de acestea.

Conform sursei citate, telespectatorii care vor urmări meciurile Cupei Mondiale vor avea posibilitatea să întrerupă doar sunetul produs de spectatorii aflaţi pe stadion.

Dar, în ciuda numeroaselor plângeri, în Marea Britanie, la Supermarket Sainsbury's, au fost comercializate 22.000 de vuvuzele cu 12 ore înaintea începerii meciului Anglia - Statele Unite ale Americii iar site-ul comercial Amazon a anunţat că a vândut cu 1.000 la sută mai multe astfel de instrumente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici