Clubul Standard Liege a interzis vuvuzelele pe propriul stadion

Reprezentanţii clubului Standard Liege, grupare la care este legitimat şi jucătorul român Gheorghe Grozav, au anunţat, într-un comunicat oficial, că interzic accesul fanilor pe arena Maurice Dufrasne (Sclessin) cu vuvuzele.

8 afișări
Imaginea articolului Clubul Standard Liege a interzis vuvuzelele pe propriul stadion

Clubul Standard Liege a interzis vuvuzelele pe propriul stadion (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După mai multe dezbateri, conducerea clubului Standard Liege a decis că «vuvuzelele» nu vor fi permise pe stadion. Dacă e cazul, acestea vor fi lăsate la intrările pe stadion şi pot fi preluate de către proprietarii lor după întâlnire. În afară de riscul ce ar putea apărea prin utilizare acestui instrument ca o armă şi de posibilele probleme legate de zgomot ce au fost identificate în urma unor studii pe această temă, decizie e motivată şi de dorinţa de a evita orice situaţie conflictuală în urma folosirii vuvuzelelor. Adăugăm că prin acestă decizie vom evita acoperirea melodiilor fanilor noştri de pe Sclessin", se precizează în comunicatul clubului belgian.

Trompetele vuvuzela s-au impus pe stadioanele Cupei Confederaţiilor din 2009, cucerind apoi planeta odată cu desfăşurarea Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici