David Villa visează să marcheze golul care să aducă Spaniei titlul mondial

Atacantul David Villa, cel mai bun marcator de la Cupa Mondială, a recunoscut că visează adesea să înscrie golul care să aducă victoria Spaniei în finala turneului final al competiţiei din Africa de Sud, dar că pentru moment este concentrat sută la sută la semifinala cu Germania.

10 afișări
Imaginea articolului David Villa visează să marcheze golul care să aducă Spaniei titlul mondial

David Villa visează să marcheze golul care să aducă Spaniei titlul mondial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am visat de nenumărate ori că marchez golul victoriei, însă, în acest moment, visez să înscriu golul care ne va aduce victoria în meciul cu Germania, deoarece încă nu ne-am calificat în finală. Trebuie să ajungem în finală, pentru că altfel visul meu nu se va realiza, deci acum visăm la eliminarea Germaniei", a declarat Villa.

Lider în clasamentul marcatorilor, cu cinci reuşite la CM, noul atacant al formaţiei FC Barcelona îl devansează pe germanul Miroslav Klose (4 goluri), care a acumulat 14 goluri la turneele finale ale CM, la un singur gol de recordul deţinut de brazilianul Ronaldo.

"Mă încântă faptul că sunt cel mai bun marcator, deoarece asta reprezintă o recunoaştere a muncii mele, însă sunt conştient de faptul că nu am obţinut nimic şi că mai este nevoie de multe eforturi pentru a marca alte goluri la echipa naţională", a mai spus Villa.

David Villa a marcat 43 de goluri în cele 62 de meciuri disputate pentru Spania, la un gol de recordul deţinut de Raul.

Germania va întâlni, în semifinale, Spania, miercuri, de la ora 21.30, la Durban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici