Mai puţine goluri în Africa de Sud la primele zece meciuri faţă de ultimele şapte Cupe Mondiale

Media de goluri pentru primele 14 meciuri de la Cupa Mondială din Africa de Sud este mai mică decât cea a ultimelor şapte ediţii ale competiţiei, conform statisticilor furnizate de FIFA.

4 afișări
Imaginea articolului Mai puţine goluri în Africa de Sud la primele zece meciuri faţă de ultimele şapte Cupe Mondiale

Mai puţine goluri în Africa de Sud la primele zece meciuri faţă de ultimele şapte Cupe Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele 14 meciuri ale Cupei Mondiale au o medie de goluri de 1,64 pe meci, faţă de media de 2,3 reuşite pe meci ale celor 64 de partide de la precedenta ediţie a Cupei Mondiale din Germania, în 2006.

Cel mai puţin prolific Mondial din ultimii 28 de ani îl reprezintă cel din 1990, din Italia, care are o medie de goluri de 2,21.

În ultimele opt ediţii ale Cupei Mondiale, media cea mai mare de goluri este reprezentată de ediţia din 1982, din Spania, în care s-au marcat aproape trei goluri pe meci (2,81).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici