Un suporter englez a intrat la vestiare după meciul Angliei cu Algeria

Un suporter nemulţiumit de remiza Angliei, scor 0-0, cu Algeria, a intrat la vestiarele selecţionatei engleze după al doilea meci al jucătorilor pregătiţi de Fabio Capello, vineri, pe stadionul Green Point din Cape Town, a anunţat BBC.

17 afișări
Imaginea articolului Un suporter englez a intrat la vestiare după meciul Angliei cu Algeria

Un suporter englez a intrat la vestiare după meciul Angliei cu Algeria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, suporterul a avut o dispută cu David Beckham, fost căpitan al naţionalei engleze care lipseşte de la CM din cauza unei accidentări. Fanul nemulţumit a fost evacuat din stadion de serviciile de securitate.

Federaţia Engleză (FA) a depus plângere la organizatorii după acest incident. De asemenea, FA a depus o plângere la FIFA, considerând că aceasta este responsabilă de faptul că fanul furios a ajuns la vestiare.

"Un suporter a beneficiat de o breşă de securitate a FIFA. Am depus plângere oficială, după meci, iar aceasta va fi urmat de o scrisoare. Nu este acceptabil", a declarat un purtător de cuvânt al FA.

Furios, suporterul i-a insultat pe jucători. Potrivit presei britanice, fanul a ajuns la vestiare la puţin timp după ce prinţii William şi Harry au plecat.

"Poliţia anchetează ceea ce s-a întâmplat. Suporterul a intrat în vestiare şi a fost escortat afară în câteva secunde. El nu a fost arestat", a declarat un purtător de cuvânt al LOC, Jermaine Craig.

"Este total inacceptabil pentru FIFA ca un suporter să poată ajunge până la vestiarul unei echipe, indiferent despre ce echipă este vorba", a declarat purtătorul de cuvânt al FIFA, Nicolas Maingot.

După remiza cu Algeria (a doua după cea cu SUA), Anglia trebuie să învingă liderul grupei C, Slovenia, pentru a ajunge în optimi.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici