5 ani de fapte bune: Fundaţia BricoDépôt investeşte 60.000 de euro

5 ani de fapte bune: Fundaţia BricoDépôt investeşte 60.000 de euro în cea de-a 5-a ediţie a campaniei „Casele bune schimbă vieţi”

Cu ocazia aniversării a 5 ani de fapte bune, Fundaţia BricoDépôt deschide porţile către acţiunile generoase ale organizaţiilor non-guvernamentale, dând startul înscrierilor la cea de-a 5-a ediţie a campaniei „Casele bune schimbă vieţi”. Prin acest proiect de solidaritate, Fundaţia BricoDépôt alocă 60.000 de euro susţinerii a 5 proiecte de renovare, îmbunătăţire sau construcţie a locuinţelor pentru comunităţile vulnerabile, derulate de ONG-uri locale.

„Într-o lume în care fiecare gest contează, anunţăm lansarea celei de-a cincea ediţii a campaniei „Casele bune schimbă vieţi”. Suntem din nou alături de comunităţile dezavantajate din România, finanţând cu 60.000 de euro cele 5 proiecte câştigătoare, care îşi propun să îmbunătăţească condiţiile de locuit, calitatea şi siguranţa vieţii oamenilor. Astăzi, sărbătorim nu doar această iniţiativă frumoasă, de a transforma o casă într-un cămin primitor, ci şi împlinirea a 5 ani de fapte bune alături de Fundaţia BricoDépôt. Încă de la înfiinţare, fiecare proiect şi fiecare cărămidă pusă împreună cu partenerii au contribuit la construirea unui viitor mai luminos pentru comunităţile vulnerabile din ţară, iar colaborarea cu ONG-urile este esenţială pentru a ne asigura că ajutorul nostru ajunge acolo unde este necesar şi are un impact real şi durabil.” a spus Adela Smeu, CEO Brico Dépôt România.

 

Comunicat furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19817

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici