Asociaţia CONIL, Lumea Magică a tuturor copiilor!

Asociaţia CONIL, Lumea Magică a tuturor copiilor!

În perioada 19-20 septembrie, a avut loc prima etapă transnaţională de diseminare a rezultatelor proiectului Erasmus +, „We Need Illusions More Than Reality” proiect în cadrul căruia Asociaţia CONIL este reprezentantul României.

La începutul acestei săptămâni, Asociaţia CONIL a susţinut prima conferinţă transnaţională din cadrul proiectului WNIMTR, alături de parteneri din Italia şi Polonia dar şi alături de invitaţi speciali, Magitot şi Leon Magdan.

Conferinţa s-a desfăşurat la Hotel Europa Royale şi a avut ca scop principal prezentarea primelor rezultate ale cercetării privind impactul si importanţa magiei, iluziei şi fascinaţiei în procesul educaţional al copiilor în general şi al celor cu nevoi speciale în particular.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de CONIL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16738

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici