Cineplexx lansează First Class Cinema, cel mai nou concept premium de cinema

Cineplexx lansează First Class Cinema, cel mai nou concept premium de cinema

La doar un an de la redeschiderea cinematografelor din ţară (post pandemie), lanţul de cinematografe Cineplexx face anunţul primei investiţii importante: First Class Cinema – serviciul premium de la Cineplexx Băneasa. Deschisă publicului cinefil din 25 mai, locaţia VIP reprezintă o reconfirmare a angajamentului pe care compania şi l-a luat pentru dezvoltarea industriei naţionale şi menţinerea experienţei de cinema în topul preferinţelor românilor.

Ca nivel de investiţie pentru recondiţionarea spaţiului de 600 m2, cea mai mare parte a bugetului a fost alocat modernizării echipamentelor tehnolgice şi de proiecţie din sălile de cinema, dar a vizat şi schimbarea completă de mobilier şi design interior.

Harry Antonopoulos, Managing Director al Cineplexx România şi Grecia declară: „Pandemia a fost o lovitură puternică pentru industria noastră şi ne-a ţinut închişi aproape doi ani. Cu toate acestea, din momentul în care am redeschis, ne-am menţinut promisiunea de a investi în piaţa din România şi vom continua să o facem nu doar prin modernizarea locaţiilor deja existente cu servicii de calitate şi tehnologie nouă de cinema, cât şi prin deschiderea de noi cinematografe. Vom reveni cu veşti bune în viitorul apropiat. Cineplexx Băneasa este o locaţie foarte importantă pentru noi şi întreaga echipă s-a implicat enorm în realizarea acestui proiect. First Class Cinema se doreşte a fi cea mai selectă şi comepletă locaţie ca ofertă pe piaţa de cinema”.
 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de CINEPLEXX ROMANIA SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16273

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici