COMUNICAT DE PRESA CONFINDUSTRIA ROMANIA

Ia naştere C.E.S.E.O, noul Centru de Studii pentru Europa de Est al Confindustria Romania

Naşterea Centrului de Studii pentru Europa de Est are loc, deloc întâmplător, într-o perioadă marcată de incertitudini la nivel global.

Persistenţa crizei medicale a avut impact asupra producţiei, investiţiilor şi lanţurilor logistice. Daca la acest mix exploziv adăugăm criza preţurilor energetice şi a materiilor prime, în mare parte legate de dosare geopolitice în fază de dezvoltare, ne dăm seama cât de important este, într-o conjuctură istorică similară, să ne îndreptăm atenţia asupra înţelegerii fenomenelor care perturbă viaţa noastră de zi de zi. Tocmai în speranţa de a putea găsi interpretări similare a luat naştere Centrul de studii pentru Europa de Est.

La conducerea CESEO, inovatorul Centru de Studii pentru Europa de Est al Confindustria Romania a fost numit domnul Adrian Dimache, pasionat dintotdeauna de studii geopolitice. După absolvirea Universităţii Luigi Bocconi din Milano, Adrian Dimache şi-a dezvoltat cariera antreprenorială şi profesională în România, ocupând printre altele, funcţia de Secretar General al Camerei de Comerţ Italiene pentru Romania din septembrie 2009 până în decembrie 2018.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de ADV COMMUNICATION

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15845

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici