Cum să alegeţi frigiderul potrivit

Cum să alegeţi frigiderul potrivit

Ritmul accelerat al lumii în care trăim şi toate oportunităţile pe care aceasta le oferă pot contribui la lipsa controlului asupra vieţii proprii. În special atunci când simţiţi că nu aveţi suficient timp. Dar de ce unii oameni pot finaliza mai multe decât alţii în 24 de ore?

Răspunsul este organizarea şi gestionarea adecvată a timpului în combinaţie cu reuşitele societăţii moderne, precum şi digitalizarea şi conectivitatea. Prin urmare, la alegerea unui nou produs electrocasnic, profitaţi de noile tehnologii şi achiziţionaţi un produs care susţine stilul de viaţă conectat. Combinele frigorifice Gorenje GardenFresh oferă monitorizare, notificări şi setări de la distanţă, precum şi comunicarea cu centrul de service, toate din confortul casei dumneavoastră.

Cu funcţiile inteligente Wi-Fi ale Gorenje, veţi primi notificări atunci când uşile au fost lăsate deschise sau când temperatura a crescut drastic. Mai mult, puteţi seta temperatura dorită de pe smartphone-ul dvs. în timp ce faceţi cumpărături sau puteţi porni multe alte opţiuni pentru funcţionarea adecvată a combinei frigorifice. Pe lângă funcţiile inteligente Wi-Fi, combinele frigorifice GardenFresh oferă soluţii inovatoare precum ConvertActive, ConvertZeroZone, AdaptTech şi NoFrost Plus, ultima fiind una dintre cele mai bune soluţii de răcire de pe piaţă. Soluţia NoFrost Plus previne acumularea de gheaţă pentru a menţine consumul de electricitate scăzut, în timp ce în compartimentul de frigider menţine un microclimat ideal pentru alimentele proaspete.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Gorenje

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15854

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici