ELKO Romania anunţă o nouă platformă de eCommerce disponibilă pentru clienţii săi

ELKO Romania anunţă o nouă platformă de eCommerce disponibilă pentru clienţii săi

Prin lansarea noii versiuni a platformei de eCom, clienţii ELKO au la dispoziţie un instrument modern ce le îmbunătăţeşte experienţa de utilizator şi le pune la dispoziţie informaţii în timp real.

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii IT şi electronice de consum din regiune, anunţă disponibilitatea unei noi versiuni a platformei eCom, o interfaţă de tranzacţionare pusă la dispoziţia clienţilor săi. Această nouă variantă îmbunătăţită este intuitivă şi simplificată, mult mai uşor de folosit şi cu un design nou şi actual, adaptat cerinţelor impuse de mediul de afaceri în continuă evoluţie.

Disponibil pe baza înregistrării prealabile printr-un formular de partener avizat de echipa ELKO, accesul în platforma eCom oferă o serie de beneficii imediate clienţilor companiei. Astfel, aceştia au acces la întregul portofoliul de produse distribuite, având posibilitatea de a plasa comenzi pentru echipamente şi soluţii de la producători de top la nivel mondial.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17290

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici