GLOBAL FINANCE ACORDĂ RAIFFEISEN BANK TITLUL DE CEA MAI BUNĂ BANCĂ DIN ROMÂNIA

GLOBAL FINANCE ACORDĂ RAIFFEISEN BANK TITLUL DE CEA MAI BUNĂ BANCĂ DIN ROMÂNIA

Raiffeisen Bank România a fost desemnată „Best Bank in Romania for 2024” de către publicaţia internaţională Global Finance, o recunoaştere a performanţei băncii şi a modelului de business dezvoltat în jurul conceptului Banking 1:1.

În 2023, Raiffeisen Bank România a pus un accent deosebit pe planificarea financiară, înregistrând o creştere de 130% pentru planuri de investiţii, pensii facultative şi asigurări de viaţă cu componentă de economisire, iar prin modelul Banking 1:1 a deschis un nou capitol în relaţia cu clientul, oferind soluţii de planificare financiară susţinute de dialog direct, transparent şi relevant.

”Avem rezultate şi recunoaşteri care confirmă viziunea noastră: aceea de a fi mai mult decât o bancă pentru clienţii noştri, de a fi un partener de încredere în planificarea financiară pe termen lung. Suntem motivaţi de premiul Global Finance, deoarece evidenţiază performanţele echipei din România şi încrederea pe care o avem în puterea inovaţiei ca motor de creştere sustenabilă. – Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO, Raiffeisen Bank România.

 

Comunicat furnizat si asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19282

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici