„Limitless Scale UP: Brilu Launch Event” marchează lansarea BRILU în România"

BRILU este cel mai inovator produs bazat pe AI şi 3D creat de o româncă pentru bussiness-urile cu platforme online

Florina Oneţiu, co-fondatoare şi CEO BRILU, a dezvoltat acest produs unic, special pentru piaţa europeană, după lansarea marketplace-ului în realitatea extinsă Xclusiverse, pentru clienţii din Orientul Mijlociu.

Prin BRILU, Florina mai creează o premieră pe piaţa românească: primul KPI original, Page Stay Rate, care ajută la îmbunătăţirea ratei de retenţie pe paginile online, prin intervenţiile AI.

BRILU oferă, de asemenea, şi burse de educaţie pentru inovaţie în tehnologie, iar evenimentul s-a încheiat cu acordarea primei Burse BRILU de acest tip.

La lansare, Sorin Pârcălab şi Sergiu Mirică au creat un moment creativ de stand-up comedy în care au abordat cu mult umor tema tehnologiei de astăzi.

 

Comunicat furnizat si asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19399

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici