Mii de construcţii finalizate, apartamente predate şi responsabilităţi asumate

Pentru Maurer Imobiliare, pragul de 10.000 înseamnă trecerea la un alt nivel

Maurer Imobiliare reprezintă un nume cu rezonanţă pe piaţa imobiliară din România, fiind compania care, în cei 15 ani de prezenţă pe piaţa imobiliară, a aşezat pe harta extinderii sale oraşe importante din ţară. În fiecare din cele 6 oraşe în care şi-a pus amprenta (Sibiu, Braşov, Constanţa, Târgu Mureş, Cluj-Napoca şi Sighişoara), Maurer Imobiliare a reuşit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.

Cu o dezvoltare extrem de dinamică, Maurer Imobiliare a depăşit pragul de 10.000 de apartamente, un număr care cumulează vânzările în cadrul proiectelor imobiliare din ţară aflate sub semnătura acestui dezvoltator.

Un leadership pozitiv cu o viziune clară şi puternică, abordarea pragmatică şi coerentă a proiectelor de către echipele de profesionişti şi comunicarea inteligentă cu beneficiarii şi colaboratorii ar putea reprezenta pilonii de bază în evoluţia de succes a acestui dezvoltator. Cu toate acestea, Simon Maurer, fondatorul acestei companii, consideră că un alt element are adevăratul efect de propulsare. ”Drumul nostru nu ne-ar fi dus până în acest punct dacă nu ne-ar fi fost alături Dumnezeu. Fără credinţă şi fără să fim oneşti în orice etapă din evoluţia noastră, nu am fi reuşit nimic.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Maurer Imobiliare SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15623

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici