Mobexpert deschide un nou magazin „Concept Store” la Ploieşti, în Prahova Value Centre

Mobexpert deschide un nou magazin „Concept Store” la Ploieşti, în Prahova Value Centre

Mobexpert Ploieşti, investiţie de 600.000 euro, suprafaţă de 1.100 m2, al 27-lea magazin din reţeaua Mobexpert şi cel de-al doilea format „Concept Store” deschis în acest an.

Mobexpert inaugurează la Ploieşti un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier şi decoraţiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 27 de magazine şi parteneri la nivelul României. Magazinul din Ploieşti este cel de-al doilea deschis în 2021, din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Ploieşti a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi. Mobexpert doreşte să ofere produse de calitate la un preţ corect, care să îmbunătăţească viaţa clienţilor şi să le transforme casele în acasă.

Clienţii Mobexpert vor putea de acum să comande online pe www.mobexpert.ro şi să ridice comanda din magazinul din Ploieşti. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacţiunea online; clienţii se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături si, bineînţeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin. De asemenea, clienţii vor beneficia de servicii de calitate superioară şi mai ales de livrare rapidă.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mobexpert SA

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15645

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici