My Ladies Rock, un spectacol „modern”, plin de „energie” şi „emoţie”

My Ladies Rock, un spectacol „modern”, plin de „energie” şi „emoţie”

„Splendid”, „plin de energie”, „emoţionant”, „s-a terminat prea repede”, „modern”, „mi-a plăcut la nebunie”. Sunt cuvintele celor care au văzut aseară My Ladies Rock, spectacol susţinut de compania de dans Jean-Claude Gallotta, aflată pentru prima dată în România ca invitată a celei de-a XXII-a ediţii a Întâlnirilor JTI.

Puterea dansatorilor companiei Jean-Claude Gallotta de a exprima prin mişcare curajul de a fi autentic, de a transforma demonii în forţă creatoare s-a simţit şi s-a văzut pe 30 iunie la sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti.

My Ladies Rock va fi prezentat şi la Sibiu, pe 2 iulie ora 17:00 şi pe 3 iulie ora 19:00, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), la sala Eugenio Barba. Întâlnirile JTI vor încheia astfel Festivalul cu două seri de excepţie.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de JT International Romania SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16429

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici