Noile servere HPE ProLiant Gen11 din oferta ELKO

Noile servere HPE ProLiant Gen11 din oferta ELKO optimizează performanţele în mediile de lucru hibride

Puterea de calcul a noilor procesoare din generaţia a 4-a Intel® Xeon® Scalable destinată lumii hibride susţine activităţile intensive de prelucrare a informaţiilor şi inovaţia pentru sistemele distribuite de la edge până la cloud.

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluţii IT şi electronice de consum din regiune, anunţă lansarea celor mai noi servere Hewlett Packard Enterprise din seria ProLiant Gen11, echipamente proiectate pentru o lume hibridă ce oferă o experienţă intuitivă de operare în cloud, un nivel avansat de securitate încorporat şi performanţă optimizată. Toate aceste caracteristici avansate permit serverelor să susţină o gamă largă de sarcini de lucru, pe baza cărora companiile modernizează operaţiunile şi accelerează ciclul inovaţiei.

Prin extinderea portofoliului de servere HPE ProLiant Gen11 cu performanţe şi eficienţă revoluţionare, Hewlett Packard Enterprise se adresează în special companiilor care se axează pe utilizarea intensivă a mediilor de cloud privat şi big data, celor care operează echipamente edge, precum şi celor ce oferă servicii de telecomunicaţii.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17305

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici