OVES Enterprise: achiziţia avioanelor F-35 va accelera transformarea tehnologică a României

OVES Enterprise: achiziţia avioanelor F-35 va accelera transformarea tehnologică a României pentru următorii 60 de ani

Decizia strategică a României de a achiziţiona şi opera avioanele F-35 Lightning II va aduce, pe lângă întărirea capabilităţilor de apărare şi securitate a ţării şi consolidarea poziţiei în NATO şi oportunităţi enorme pentru industriile implicate.

F-35 este singurul avion de luptă aflat în producţie astăzi capabil să creeze locuri de muncă pentru următorii 40 - 50 de ani. Iar operarea acestuia va permite parteneriate industriale strategice cu industriile locale, fiind aşteptat să rămână în serviciu şi operaţional până în 2088.

România se află într-o poziţie unică pentru a capitaliza de pe urma achiziţiei şi operării avioanelor F-35 Lighting II pentru deceniile următoare.

În cazul industriei IT vom asista la accelerarea transformării digitale şi tehnologice pentru următorii peste 60 de ani, potrivit reprezentanţilor OVES Enterprise, companie de dezvoltare de software cu cel mai înalt nivel de autorizare de securitate din România şi furnizor pe zona de AI, Cybersecurity şi Technology as a Service pentru cele mai importante companii din lume şi organisme guvernamentale din industria de apărare.

 

Comunicat furnizat si asumat de OVES Enterprise

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19548

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici