PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

PC Garage oferă 100 de asamblări Gold din partea casei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România, oferă 100 de asamblări Gold din partea casei, în perioada 20 mai 2024 – 2 iunie 2024. Pentru a beneficia de asamblarea Gold, clienţii trebuie să achiziţioneze componente compatibile cu serviciul de instalare Gold. Campania este valabilă în limita a 100 de asamblări gratuite şi se aplică atât comenzilor din modul Standard, cât şi comenzilor din modul Business. Campania poate fi accesată AICI.

Specialiştii PC Garage, cunoscuţi pentru expertiza şi profesionalismul lor, asamblează anual peste 10.000 de PC-uri. Fiecare configuraţie este atent verificată înainte de a intra în producţie, iar după asamblare, fiecare PC este pornit şi testat riguros pentru a asigura performanţa optimă şi fiabilitatea sistemului.

Serviciul de Asamblare Gold are o valoare de 349 RON şi este oferit gratuit în cadrul acestei campanii, în limita a 100 de asamblări. Serviciul oferă clienţilor o asamblare excepţională şi siguranţa că totul este perfect funcţional. În cadrul acestui serviciu, PC Garage oferă:

 

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19527

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici