Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producţie la Sebeş

Pehart Grup inaugurează o nouă linie de producţie la Sebeş, cu o investiţie de peste 10 milioane de euro

Noua linie de producţie foloseşte un sistem inovator de realizare a procesului de gofrare a hârtiei cu rulouri încălzite, care conferă rolei de hârtie volum şi fermitate. Produsul finit este astfel mai fin şi în acelaşi timp mai rezistent.

Soluţiile de ambalare sunt şi ecologice, pe linia de producţie se poate folosi o combinaţie de hârtie şi bioplastic.

Pehart Grup, unul dintre cei mai mari producători de hârtie din Europa de Sud-Est, companie românească cu o tradiţie de aproape 185 de ani, inaugurează o nouă linie de producţie la Sebeş. Aceasta va opera cu tehnologii de ultimă oră, inovative, cu un înalt nivel de performanţă în ceea ce priveşte protejarea mediului, dar şi a angajaţilor şi clienţilor finali. Noua linie de producţie din fabrica Pehart de la Sebeş a beneficiat de o investiţie de peste 10 milioane de euro, iar tehnologiile folosite aici duc producerea hârtiei la un alt nivel – produsele finite, hârtia igienică şi prosoapele din hârtie au calităţi mult îmbunătăţite, de nivel premium. Tehnologiile performante cresc capacitatea de absorbţie, rezistenţa, elasticitatea şi gradul de fineţe al acestora.

Prezentă în 18 ţări din Europa cu produse de uz casnic şi industrial, compania Pehart Grup este în permanenţă preocupată de sustenabilitate, manifestată în mai multe direcţii: prin grijă faţă de mediu, politicile responsabile de achiziţii şi cele ale sistemului integrat de management. Achiziţiile se fac numai din surse sigure şi autorizate, hârtia este produsă exclusiv din celuloză (atestata FSC) provenită din păduri special crescute pentru producţia de hârtie. Preocuparea pentru sustenabilitate este dusă la nivelul următor odată cu inaugurarea noii linii de producţie de la Sebeş.

 

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Fabrica de PR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15814

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici