Pregătirea şi întreţinerea echipamentelor de stropit

Pregătirea şi întreţinerea echipamentelor de stropit

În perioada imediat următoare se va intra la efectuarea tratamentelor în câmp, şi aici vorbim atât de aplicarea erbicidelor cât şi a fungicidelor şi insecticidelor.

La fiecare început de sezon trebuie efectuată calibrarea echipamentului pentru a se asigura aplicarea dozei corespunzătoare – în acest fel tratamentele se vor efectua în condiţii de siguranţă şi eficacitate.

Echipamentul de stropit trebuie curăţat după fiecare utilizare. Curăţarea trebuie efectuată atât la interior cât şi la exterior. Curăţarea echipamentului pentru stropit se poate face în fermă într-un loc special amenajat sau pe câmp, dar în locuri diferite de fiecare dată, pentru a evita poluarea punctuală.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Agrii Romania

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17250

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici