SGS, PRIMA COMPANIE DIN INDUSTRIA TIC CARE ÎŞI PUBLICĂ EVALUAREA

SGS, PRIMA COMPANIE DIN INDUSTRIA TIC CARE ÎŞI PUBLICĂ EVALUAREA DE DUBLĂ MATERIALITATE ÎN CONFORMITATE CU CSRD

Într-un peisaj din ce în ce mai influenţat de preocupările pentru sustenabilitate, SGS face paşi înainte, devenind prima companie din sectorul TIC (Testare, Inspecţie, Certificare) care şi-a finalizat evaluarea de dublă materialitate în conformitate cu cerinţele Directivei de raportare a sustenabilităţii corporatiste (CSRD). Această realizare dovedeşte angajamentul SGS faţă de transparenţă, responsabilitate şi o abordare de afaceri sustenabilă.

CSRD creşte semnificativ volumul informaţiilor pe care companiile trebuie să le publice cu privire la elementele relevante de materialitate financiară şi de sustenabilitate.

Matricea de dublă materialitate conturează distribuţia aspectelor materiale, oferind un intinerar clar pentru parcursul către un sistem de sustenabilitate aliniat cu cerinţele CSRD.

 

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19280

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici