Snick Ambalaje pune la dispoziţie stoc generos de ambalaje de unică folosinţă

Snick Ambalaje pune la dispoziţie stoc generos de ambalaje de unică folosinţă

Ambalajele pe care le foloseşti atunci când pregăteşti alimentele, mâncarea, băuturile sau dulciurile sunt foarte importante. Acestea trebuie să fie calitative, astfel încât să nu altereze gustul în momentul în care clientul le consumă.

La Snick Ambalaje beneficiezi de o gamă variată de ambalaje de unică folosinţă, de calitate superioară pentru business-ul tău. Nişele din domeniile HoReCa pot avea parte de resurse calitative, pentru a menţine o relaţie excelentă cu clienţii, dar şi pentru a prepara mai facil gustările sau orice tipuri de mâncăruri, dulciuri ori băuturi. Materialele din care sunt confecţionate sunt de diferite tipuri, de la plastice, până la cele biodegradabile.

Snick Ambalaje vine cu o mulţime de oferte pentru clienţii săi. Magazinul online dispune de o gamă largă de produse în materie de ambalaje, cât şi pungi, sacoşe sau prosoape de unică folosinţă. Calitatea lor este una superioară, pot fi comandate în cantitatea dorită, iar dimensiunile lor variază. În acest fel, ambalajele ori tacâmurile sau farfuriile pot fi folosite pentru porţii mici, medii sau mari, indiferent de preparatul care va fi în interiorul lor. Prietenoase cu mediul sau nu, ambalajele pot fi confecţionate din mai multe materiale pe care le poţi vedea pe site.

 

Comunicat furnizat şi asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19069

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici