Spark School şi Qubiz: parteneriat pentru inovaţie în educaţie

Spark School şi Qubiz: parteneriat pentru inovaţie în educaţie

Şcolile hibride şi online sunt în prim-planul evoluţiei educaţiei la nivel global, deoarece oferă soluţii adaptate nevoilor specifice ale elevilor. Astfel de iniţiative scalabile, care beneficiază de implicarea unor specialişti cu un palmares internaţional remarcabil în educaţie, pot reprezenta o soluţie în vederea pregătirii tinerilor pentru viitor.

Liceul internaţional hibrid Spark anunţă parteneriatul cu Qubiz - o companie cu peste 15 ani de experienţă în dezvoltarea de soluţii software performante. Această asociere reuneşte tehnologia - prin expertiza Qubiz - cu abordarea personalizată în educaţie a Şcolii Spark, creând o ofertă unică şi valoroasă.

Cu piaţa muncii în schimbare rapidă şi cererea tot mai mare pentru profesionişti cu abilităţi diferite şi eficienţi în utilizarea celor mai moderne instrumente şi tehnologii, acest parteneriat poziţionează Şcoala Spark drept soluţie educaţională ce satisface nevoile elevilor de astăzi şi le facilitează accesul către cele mai bune universităţi şi ulterior companii - ei fiind cei care vor forma capitalul uman în această era digitală. Acest model educaţional, numit ¨Fit for Future Education¨, este disruptiv şi inovator, reprezentând viitorul educaţiei.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de White Hats SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17246

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici