Synology anunţă modelul SA6400, un NAS cu 12 bay-uri dedicat companiilor

Synology anunţă modelul SA6400, un NAS cu 12 bay-uri dedicat companiilor

Synology a anunţat disponibilitatea modelului SA6400 cu 12 bay-uri, cel mai versatil sistem de stocare pentru uz general. Acesta este conceput pentru a oferi companiilor şi studiourilor mari viteze de transfer de date extrem de rapide şi extinderea capacităţii la cerere.

„SA6400 este soluţia ideală pentru a face faţă cantităţilor din ce în ce mai mari de date nestructurate de astăzi”, a declarat Julien Chen, Product Manager la Synology. „Capacitatea sa de a scala rapid pe măsură ce cererea de date creşte, îl face potrivit pentru a servi ca soluţie de stocare de fişiere sau de backup în medii agile şi dinamice, pregătind companiile pentru creşterea viitoare a volumelor de date”, a subliniat Julien Chen.

Scalabilitate şi performanţă de vârf

Capacitatea de stocare poate fi extinsă perfect prin adăugarea a până la 8 unităţi de expansiune RX1223RP pentru un total de 108 de bay-uri, făcând loc pentru peste 1,9 petaocteţi într-un singur sistem, ceea ce reprezintă de 9 ori capacitatea originală.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17264

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici