Ziua Copilului durează 5 zile cu filme la 10 lei biletul

Ziua Copilului durează 5 zile cu filme la 10 lei biletul

Mini-vacanţa de la începutul lunii iunie vine cu mai multe motive de sărbătoare: vreme călduroasă, timp liber de petrecut în familie şi cinci zile de filme pentru copii la preţul unic de 10 lei biletul în reţeaua Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare şi Târgu-Mureş. Astfel, în perioada 1 - 5 iunie 2023, continuă tradiţia de a sărbători Ziua Copilului la cinema cu promoţii de preţ imbatabile.

Asemenea anilor precedenţi, când numeroşi părinţi şi copii au ales cinematograful ca activitate favorită de 1 iunie, adunând astfel record de spectatori în faţa marilor ecrane, şi anul acesta Cineplexx pregăteşte cele mai frumoase aventuri la preţul unic de 10 lei, pentru o experienţă desăvârşită în familie.

În promoţia „Ziua Copilului de 10” care se va desfăşura în perioada 1 – 5 iunie sunt incluse cele mai populare filme de familie, din care fac parte: „Super Mario Bros. Filmul” – varianta dublată în limba română, „Aventuri până la Lună şi înapoi”, „Aventurile Inspectorului Sun”, „Mavka: Zâna Pădurii”, „Lumea secretă a spiriduşilor”, „Academia Iepuraşilor: Paştele e în pericol”, „Năstruşnicul Motan Maurice”, „Aventurile lui Pil”, „Motanul Încălţat: Ultima dorinţă” şi „Micul Allan: O aventură extraterestră”.

 

Comunicat furnizat şi asumat de CINEPLEXX ROMANIA SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=17867

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici