47 cazuri de coronavirus în România. 18 au fost confirmate miercuri, dintre care 10 în doar 4 ore

  • 18 cazuri noi de coronavirus au fost depistate azi în ţară.
  • 10 au fost anunţate în această seară, iar în cele mai multe situaţii este vorba despre oameni întorşi din străinătate.
  • Printre cei depistaţi se află însă şi persoane intrate în contact cu pacientul internat la Spitalul Gerota.
13414 afișări
Imaginea articolului 47 cazuri de coronavirus în România. 18 au fost confirmate miercuri, dintre care 10 în doar 4 ore

Sursa: Profimedia Images

Miercuri ora 10.14: Este confirmat cel de-al 31-lea caz de îmbolnăvire cu COVID 19 pe teritoriul României. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani din Iaşi care a venit din Veneţia în 2 martie

Ora 14.38 Pacientul 32- Tot în Iaşi, un poliţist de frontieră a fost confirmat cu COVID 19. El s-a întors din Varşovia, unde a fost în interes de serviciu, şi era în autoizolare din 9 martie.

Ora 15:49: Încă trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus. Ese vorba despre doi bărbaţi din Bucureşti, între care unul este contact cu pacientul de la Gerota, şi o femeie din Covasna. Numărul total de cazuri din România ajunge la 35.

Ora 16:42: Încă un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Bucureşti, care a călătorit în Israel la sfârşitul lunii februarie a fost depistat ca purtător al noului virus.

Ora 17:41: Pacientul 37: Un bucureştean de 47 de ani, cu simptome din data de 6 martie. În prezent, el este internat la Spitalul Victor Babeş.

Ora 18.39: Pacientul 38: O femeie de 54 de ani care este contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota. La aceeaşi oră, OMS declara pandemie.

Ora 20.03: Pacientul 39: Un bărbat, în vârstă de 52 de ani din Constanţa, care a spus că nu a avut contact cu o persoană infectată şi nu a călătorit în această perioadă.

Ora 20.52: Cinci noi pacienţi: Este vorba de cinci bărbaţi de 22, 30, 34, 36 şi 57 de ani veniţi prin vama din Italia în data de 9.03.2020, care au fost carantinaţi în Arad imediat de la sosire

Ora 22.06: Pacientul 45: Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din Iaşi care a venit marţi din Italia şi a intrat în carantină la Satu Mare.

Ora 22.38: Încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate. Este vorba despre o femeie de 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel şi care s-a întors în România în data de 29 februarie.Cazul 47 este cel al unui bărbat de 48 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, care este un contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

 

La finalul zilei de miercuri, numărul cazurilor de coronavirus depistate la nivel naţional a ajuns la 47, potrivit reprezentanţilor Grupului de Comunicare Strategică (CGS) privind situaţia COVID-19 în ţara noastră. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici