ALERTĂ în insula Thassos, una din preferatele românilor. PATRU cazuri de COVID-19 depistate la turişti

  • Insula Thassos, una din destinaţiile populare pentru români, a anunţat patru cazuri de COVID-19
  • Toţi sunt turişti veniţi pe insulă în ultimele zile.
  • Presa greacă se întreabă ce naţionalitate au aceştia.
4521 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în insula Thassos, una din preferatele românilor. PATRU cazuri de COVID-19 depistate la turişti

ALERTĂ în insula Thassos, una din preferatele românilor. PATRU cazuri de COVID-19 depistate la turişti

Patru turişti au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus pe insula Thassos, una din cele mai populare destinaţii turistice din Grecia pentru români. Persoanele infectate au fost depistate la controalele de la vama, la care sunt supuşi cei care ajung în ţară.

Naţionalitatea celor depistaţi nu este cunoscută, iar presa elenă speculează că aceştia ar putea fi bulgari sau sârbi. Toţi cei patru turişti infectaţi erau asimptomatici şi au fost transferaţi al un hotel destinat carantinei.

Autorităţile din Grecia au mai confirmat un caz de COVID-19 pe insula Naxos, un medic grec, care a ajuns în insulă din Marea Britanie via Serbia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici