Alexandru Rafila, despre vaccinarea obligatorie: nu s-a discutat niciodată, nu este justificată

  • Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a dezvăluit faptul că la nivel oficial nu s-a discutat niciodată despre vaccinarea obligatorie.
  • Măsura nu este justificată, a mai spus Rafila.
808 afișări
Imaginea articolului Alexandru Rafila, despre vaccinarea obligatorie: nu s-a discutat niciodată, nu este justificată

Declaraţiile au fost făcute duminică seara.

Nu am avut această discuţie, nici nu s-a discutat la nivelul guvernului, părerea mea nu este justificată această măsură”, a declarat Alexandru Rafila.

Ministrul Sănătăţii a explicat de ce măsura a fost impusă în alte ţări spunând că fiecare este liber să stabilească propriile strategii.

Au luat măsuri de obligativitate ca să evite un număr mare de decese”, a explicat Rafila.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul pandemiei, 8.085.805 de persoane din România au fost imunizate cu o doză, iar 8.003.956 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 2.441.077 de persoane au făcut şi doza a treia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici