Alte două regiuni intens frecventate de români vor intra în zona roşie COVID-19. Zborurile ar putea fi anulate

  • Nordul Franţei şi Madridul intră în zona roşie de coronavirus, cel mai probabil, miercuri dimineaţa.
  • Românii care vin din acele zone vor intra în carantină instituţionalizată, a declarat, marţi seara, Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
33551 afișări
Imaginea articolului Alte două regiuni intens frecventate de români vor intra în zona roşie COVID-19. Zborurile ar putea fi anulate

Sursa: Profimedia Images

Tătaru a anunţat, la Digi24, că nordul Franţei şi Madridul intră, miercuri, în zona roşie de coronavirus, iar restul zonei Franţei, Germania şi Spania vor fi zone galbene.

„Cei care vor veni de acolo vor avea în ţară regim de izolare la domiciliu, pentru cei din zona galbenă, iar pentru cei din zonele roşii, carantină instituţionalizată. Urmează ca mâine dimineaţă (miercuri – n.r.) să facem şi acest ordin, în care să lărgim aria, care să cuprindă definiţia de caz”, a spus Tătaru.

Întrebat dacă vor fi anulate şi zboruri din Nordul Franţei şi din Madrid, Tătaru a spus că „este posibil şi acest lucru, pentru zonele roşii, sigur”.

Începând de luni, România a închis traficul aerian către şi dinspre Italia, de teama coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici