Arafat: Măsura limitării la 100 de persoane în spaţii închise nu afectează mall-urile şi magazinele

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, miercuri, că măsura limitării la 100 de persoane în spaţii închise nu afectează mall-urile şi hypermaketurile, însă aceasta se aplică în cazul cinematografelor sau teatrelor.

7428 afișări
Imaginea articolului Arafat: Măsura limitării la 100 de persoane în spaţii închise nu afectează mall-urile şi magazinele

Arafat: Măsura limitării la 100 de persoane în spaţii închise nu afectează mall-urile şi magazinele

Raed Arafat a anunţat că toate activităţile culturale şi ştiinţifice în spaţii închise sunt resticţionate, iar măsura este aplicată pentru evenimentele cu peste 100 de persoane.

„Restricţionarea activităţilor culturale, ştiinţifice, religioase şi de divertismennt în spaţii închise cu peste 100 de persoane, până la 31 martie, cu posibilitate de prelungire”, a spus Raed Arafat.

Este vorba despre teatre, cinema şi orice altă activitate care are loc într-un spaţiu închis.

„Până la 100 de persoane, OK, peste 100 de persoane, nu”, a explicat Raed Arafat.

În privinţa slujbelor, este o situaţie aparte. În biserică, numărul maxim al enoriaşilor care ascultă slujba în biserică trebuie să fie de maximum 100. Însă mai mulţi credincioşi pot rămâne şi afară pentru a participa la slujbă în curte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici