Au fost confirmate 11 noi decese cauzate de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică, 11 noi decese produse la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus. Bilanţul morţilor ajumge astfel în România la 619.

540 afișări
Imaginea articolului Au fost confirmate 11 noi decese cauzate de COVID-19 în România

S-au înregistrat 11 noi decese cauzate de COVID-19 în România

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică, 11 noi decese produse la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus. Bilanţul morţilor ajumge astfel în România la 619.

Potrivit GCS, sâmbătă a fost înregistrat decesul unui bărbat de 82 ani din judeţul Suceava. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi mai suferea de HTA şi insuficienţă ventriculară. Bărbatul a fost luat contact cu ginerele său, întors din Belgia la sfârşitul lunii martie 2020.

Un alt bărbat, de 37 de ani din judeţul Suceava, a murit sâmbătă. Şi acesta era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi mai suferea de insuficienţă renală, fiind dializat din 2010.

Duminică, a fost înregistrat decesul unui bărbat de 65 ani din judeţul Hunedoara. Acesta a fost internat iniţial la Spitalului Municipal Hunedoara şi apoi transferat Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Acesta mai suferea de neoplasm bronhopulmonar cu metastaze hepatice, encefalopatie hipoxică, anemie secundară.

Un alt bărbat de 71 ani din judeţul Caraş Severin a murit sâmbătă. Acesta a fost internat în secţia boli infecţioase a Spitalului Caransebeş şi apoi a fost transferat în secţia medicină internă, de unde a fost externat în 17 aprilie, după trei teste negative. Bărbatul a fost reinternat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa în 24 aprilie, când i-a fost recoltată o nouă probă, care a ieşit pozitivă la testul pentru coronavirus. Bărbatul avea BPOC şi silicoză.

Un alt bărbat de 61 de ani din judeţul Sibiu a murit duminică. Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, secţia ATI, şi suferea de boală hepatică, hernie de disc, colecistectomie.

Un alt bărbat de 76 ani din judeţul Braşov a murit sâmbătă. Acesta suferea de neoplasm gastric std. IV cu determinare secundară peritoneală, insuficienţă renală cronică, pielonefrită obstructivă cronică şi
anemie secundară.

Tot duminică a fost înregistrat decesul unui bărbat de 73 ani din judeţul Arad. Acesta a fost internat vineri în secţia ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi mai suferea de HTA std. II, insuficienţă cardiacă, insuficienţă mitrală, hipertensiune pulmonară secundară.

GCS a mai anunţat decesul unui bărbat de 83 ani din judeţul Arad, internat în secţia boli infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Acesta a murit duminică şi mai avea HTA std. II, insuficienţă cardiacă, CIC, boală renală cronică std. II, AVC ischemic.

GCS a anunţat duminică şi decesul unui bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea, care a fost internat la Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani şi care a murit în 20 aprilie. Acesta mai avea boală cardiovasculară şi diabet zaharat tip II.

Sâmbătă a fost înregistrat şi decesul unei femei de 89 ani din judeţul Braşov, care a avut contact cu un caz confirmat în secţia de ortopedie Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov unde a fost internată pentru o fractură. Femeia mai suferea de insuficienţă renală cronică acutizată, boală cardiacă ischemică, HTA std. II, BRD major, sdr. deshidratare severă.

O altă femeie de 60 ani din judeţul Braşov a murit duminică. Ea mai suferea de gangrenă regiunea calcaneană stângă, diabet zaharat tip II, arteriopatie diabetic, HTA, obezitate.

Bilanţul deceselor a ajuns în România la 619.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
decese,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici