Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi în interiorul căruia este focar de COVID-19

  • În ultimele 24 de ore, două persoane au murit urcând bilanţul la 33 de morţi
  • Zeci de persoane se află în stare gravă la spitalele din Galaţi
952 afișări
Imaginea articolului Creşte bilanţul deceselor la căminul de bătrâni din Galaţi în interiorul căruia este focar de COVID-19

Bilanţul deceselor de la căminul de bătrâni din Galaţi a ajuns la 33

Numărul deceselor provocate de COVID-19 în rândul persoanelor aflate în caminul de bătrâni „Sfântul Ilie” din Galaţi a ajuns la 33, după ce doi bărbaţi de 61 de ani şi de 97 de ani au murit în ultimele 24 de ore, transmite, luni, corespondentul MEDIAFAX.

Conform informaţiilor oficiale, în ultimele 24 de ore au decedat doi bărbaţi de 61 de ani şi de 97 de ani. Ei erau internaţi la Spitalul Judeţean şi la Spitalul de Boli Infecţioase din oraşul Galaţi de două săptămâni şi au murit din cauza complicaţiilor survenite pe fondul infectării cu noul virus. Cele două victime aveau probleme cardiovasculare, renale şi boala Alzheimer.

Bilanţul victimelor din căminul de bătrâni a ajuns, luni, la 33 de persoane.

Autorităţile mai anunţă că alte peste 60 de persoane în vârstă primesc tratament în diferite spitale din Galaţi.

În prezent, în interiorul căminului „Sf.Ilie” se mai află circă 50 de persoane care nu au fost infectate cu virusul COVID-19. Deoarece numeroşi membri ai personalului s-au îmbolnăvit de la izbucnirea epidemiei, autorităţile locale au decis să trimită la faţa locului asistente şi infirmiere de la unităţi medicale din oraş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici