Bogdan, interpretul în limbajul semnelor din informările MAI, mesaj pentru cei care pot să-l audă

  • Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual din informările MAI revine cu un mesaj
  • În mesajul său, Bogdan transmite publicul care poate să-l audă că este important să se protejeze
  • „Staţi acasă acum pentru ca, în viitor, să ne putem îmbrăţişa”, spune Bogdan Anicescu.
2413 afișări
Imaginea articolului Bogdan, interpretul în limbajul semnelor din informările MAI, mesaj pentru cei care pot să-l audă

Bogdan, interpretul în limbajul semnelor din informările MAI, mesaj pentru cei care pot să-l audă

Bogdan Anicescu, interpretul în limbaj mimico-gestual din informările MAI transmite un mesaj publicului care poates să-l audă:

„Bună ziua, mă numesc Bogdan şi sunt interpret în limba semnelor pentru comunitatea surzilor. De data aceasta vreau să transmit un mesaj pentru voi, ceilalţi, care puteţi să mă auziţi. Mesajul este simplu: staţi acasă acum pentru ca, în viitor, să ne putem îmbrăţişa”, este mesajul lui Bogdan, publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne. 

Bogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială şi este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România.

Interviul cu Bogdan pentru MEDIAFAX poate fi citit aici

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici