Carantină cu scandal: Gălăţean fugit să-şi vadă soţia a fost plimbat în două spitale şi un centrul de carantină

Un gălăţean a fugit din izolare să-şi vadă soţia şi a fost dus într-un centru de carantină. Aici a sărit pe geam şi s-a rănit, după care a devenit agresiv şi a înjurat medicii. În cele din urmă, bărbatul de 45 de ani a ajuns la psihiatrie.

616 afișări
Imaginea articolului Carantină cu scandal: Gălăţean fugit să-şi vadă soţia a fost plimbat în două spitale şi un centrul de carantină

Carantină cu scandal: Gălăţean fugit să-şi vadă soţia a fost plimbat în două spitale şi un centrul de carantină

Un bărbat în vârstă de 45 ani din judeţul Galaţi, băut fiind, a plecat vineri seara din izolare ca să-şi vadă soţia şi copiii, aflaţi într-o comună învecinată.

El a ajuns la un centru de carantină aflat în judeţul Galaţi, a devenit agitat şi a început să înjure personalul medical şi jandarmii motivând că el nu va rămâne acolo şi va încerca să fugă.

După aproximativ 15 minute, bărbatul a sărit pe geam, dar a fost auzit de jandarmi. Când s-au îndreptat în direcţia clădirii, l-au văzut căzut, fără a da semne că mişcă. La faţa locului a fost chemat un echipaj medical.

Între timp, bărbatul şi-a revenit din starea de inconştienţă şi a devenit iar violent. Jandarmii l-au imobilizat, iar ambulanţa l-a dus la spitalul de urgenţă.

În timpul controlului medical, bărbatul a continuat seria ameninţărilor şi injuriilor aduse doctorilor şi asistentelor din spital, motiv pentru care au fost chemaţi din nou jandarmermii. Oamenii legii au reuşit să îl liniştească, iar la finalizarea investigaţiilor medicale l-au dus în acelaşi centru de carantină.

Întrucât bărbatul a ameninţat că în cazul în care nu i se va da drumul se va omorî, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie, unde a rămas internat.

Jandarmii l-au amendat cu 200 lei pentru proferarea de injurii şi 6.000 lei pentru proferarea de injurii şi scandal în incinta unei unităţi de ocrotire a sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici