Ce se întâmplă când porţi mască. Rezultatul incredibil analizat de Dr. Anthony Fauci

  • The Slow Mo Guys este unul dintre cele mai populare canale de entertainment de pe Youtube
  • Ei au demonstrat diferenţa la o tuse atunci când porţi şi când nu porţi mască
  • Invitat special în clipul devenit viral a fost Doctorul Anthony Fauci
7293 afișări
Imaginea articolului Ce se întâmplă când porţi mască. Rezultatul incredibil analizat de Dr. Anthony Fauci

Sursa: Youtube.com/TheSlowMoGuys

Cu siguranţă ştii deja de ce este important să porţi mască. Dacă întâlneşti însă persoane care poartă, de acum le poţi arăta un clip sugestiv.

Probabil ai auzit de The Slow Mo Guys. Este unul dintre cele mai populare canale de pe Youtube. Ei prezintă momente spectaculoase cu imaginea încetinită de până la 40 de ori. De obicei se ocupă cu glume, însă acum îţi prezintă ceva serios. Diferenţa făcută de mască când tuşeşti. Totul la 1000 de frame-uri pe secundă.
 
Nu s-au rezumat în a filma clipul. I-au arătat demonstraţia directorului Insitutului Naţional pentru Boli Infecţioase, Doctorul Anthony Fauci. Nici nu a fost vorba de tuşit în clip. Doar numărând de la 1 la 4, eliberezi mai multe particule decât îţi imaginai.
 
DR. ANTHONY FAUCI - Directorul Institutului Naţional al SUA pentru Alergii şi Boli Infecţioase: Cred că ceea ce ai arătat este grafic, dar o demonstraţie frumoasă a importanţei măştii. Unul dintre motivele pentru care este atât de important să îţi acoperi faţă este pentru că acum ştim că 40-45% dintre oamenii care sunt infectaţi nu au niciun simptom, însă au virus în nazofaringe.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici