Vaccinare anti-Covid-19 pentru adolescenţii între 16 şi 18 ani. Gheorghiţă a anunţat o campanie de vaccinare non-stop de 1 iunie

Adolescenţii cu vârste între 16 şi 18 ani se pot vaccina, în perioada 31 mai – 1 iunie aproape non-stop, a spus, marţi, coordonatorul campaniei de vaccinare, col. dr. Valeriu Gheorghiţă. Acesta speră ca maratonul de vaccinare pentru copii să aibă succes.

841 afișări
Imaginea articolului Vaccinare anti-Covid-19 pentru adolescenţii între 16 şi 18 ani. Gheorghiţă a anunţat o campanie de vaccinare non-stop de 1 iunie

CNCAV serbează Ziua Internaţională a Copilului cu vaccin pentru adolescenţi

Valeriu Gheorghiţă a declarat, marţi, în conferinţa de presă, că în perioada 31 mai – 1 iunie va fi un maraton de vaccinare dedicat adolescenţilor între 16 şi 18 ani, în toate centrele de vaccinare organizate la nivel naţional în centrele fixe. De asemenea, vor fi şi alte evenimente de tip maraton de vaccinare care se organizează complementar centrelor deja funcţionale.

„Tinerii, adolescenţii între 16 şi 18 ani, fiind însoţiţi de părinţi sau tutorele legal, se vor prezenta pe tot parcursul programului de lucru şi nu doar după ora 14.00 în centrele de vaccinare şi vor beneficia de acest proces. De asemenea, vor fi la nivelul fiecărui judeţ unul sau mai multe centre, în funcţie de resursa umană, care vor avea activitate timp de 24 de ore şi care vor permite vaccinarea şi după ora 20.00. Centrele vor fi aprovizionate cu un număr suficient de doze încât să asigurăm vaccinarea tuturor celor care se adresează şi în felul acesta vrem să marcăm această zi internaţională a copiilor cu un gest care arată interesul pentru tineri, pentru siguranţa noastră a tuturor şi semnalul de încredere pe care ne dorim ca tinerii să îl dea în întreaga societate, pentru că reprezintă viitorul şi motorul societăţii în general”, a spus Gheorghiţă.

Mai multe activităţi de tip maraton de vaccinare au avut succes în mai multe judeţe din ţară, cel mai important fiind cel din Capitală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici