Copiii cu vârsta peste 12 ani se pot vaccina anti-COVID începând de miercuri

Copiii cu vârsta de peste 12 ani se pot vaccina împotriva coronavirusului începând de miercuri, anunţă reprezentanţii RoVaccinare.

533 afișări
Imaginea articolului Copiii cu vârsta peste 12 ani se pot vaccina anti-COVID începând de miercuri

Copiii cu vârsta peste 12 ani se pot vaccina de miercuri

Potrivit RoVaccinare, copiii cu vârsta de 12 ani şi peste 12 ani se pot vaccina de miercuri împotriva COVID-19.

„Platforma de programare a fost optimizată şi permite programarea copiilor cu vârsta de 12 ani şi peste prin contul părinţilor. Schema de vaccinare şi modalităţile de programare sunt la fel ca la populaţia adultă. Este obligatorie acordarea consimţământului informat de către părinţi sau de către tutorele legal”, spun reprezentanţii RoVaccinare.

Vaccinul autorizat pentru copiii cu vârsta de 12 ani şi peste 12 ani este cel produs de BioNTech Pfizer, despre care studiile efectuate arată un profil de siguranţă şi o tolerabilitate foarte bune, iar eficacitatea a fost maximală.

În grupul copiilor care au fost vaccinaţi nu s-au înregistrat cazuri de COVID-19, comparativ cu lotul copiilor nevaccinaţi, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici