Coreea de Nord ridică restricţiile COVID pe fondul unei situaţii stabile

  • Coreea de Nord a ridicat restricţiile de circulaţie impuse în capitala Phenian
  • După ce a luat măsuri împotriva focarului de COVID-19 început în urmă cu câteva săptămâni, acum ţara a ieşit din izolare
  • Oficialii nord-coreeni afirmă că situaţia virusului este acum sub control
121 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord ridică restricţiile COVID pe fondul unei situaţii stabile

Sursa foto: Profimedia

Coreea de Nord a ridicat restricţiile de circulaţie impuse în capitala Phenian după ce au reuşit să stingă focarul de COVID-19 început urmă cu câteva săptămâni. Oficialii din domeniul sănătăţii au raportat că situaţia epidemică este sub control.

De duminică, restricţiile au fost ridicate în toată ţara. Însă, un purtător de cuvânt al ministerului de unificare al Coreei de Sud care se ocupă de afacerile inter-coreene a declarat că nu poate confirma raportul, deoarece presa de stat nord-coreeană nu a anunţat încă decizia finală.

”Situaţia epidemică actuală este sub control. Problema coordonării şi aplicării efective şi rapide a reglementărilor şi liniilor directoare anti-epidemice a fost rezolvată cu succes”, au declarat oficialii nord-coreeni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici