Coronavirus. Carantina în Otopeni, Berceni şi Brăneşti, prelungită

  • Prefectura Ilfov a anunţat că în oraşul Otopeni şi în comuna Berceni carantina va fi prelungită de joi, cu 14 zile.
  • În Brăneşti carantina va fi prelungită cu 7 zile.
577 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Carantina în Otopeni, Berceni şi Brăneşti, prelungită

Coronavirus. Carantina în Otopeni, Berceni şi Brăneşti, prelungită

Prefectura Ilfov a anunţat că în oraşul Otopeni şi în comuna Berceni carantina va fi prelungită de joi cu 14 zile. De asemenea, în Brăneşti carantina va fi prelungită cu 7 zile.

Potrivit ordinelor semnate de şeful DSU, în oraşul Otopeni şi în comuna Berceni rata de incidenţă a COVID este de 14,88 la mia de locuitori. În aceste localităţi carantina este prelungită de joi, de la ora 22.00, până în 15 aprilie, 22.00.

În comuna Brăneşti, rata de incidenţă este de 5,98 la mia de locuitori, iar carantina este prelungită cu 7 zile, până în 8 aprilie, la ora 22.00.

Sunt prelungite astfel restricţiile în ceea ce priveşte deplasarea persoanelor, funcţionarea restaurantelor şi cafenelelor, a firmelor din domeniul jocurilor de noroc şi a instituţiilor de spectacole şi concerte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici