Coronavirus România: Aproape 5% din testele efectuate în ultimele 24 de ore sunt pozitive / Procentul este în creştere faţă de ieri

În ultimele 24 de ore s-au efectuat doar 6.333 de teste la nivel naţional. În urma testări s-au depistat 315 de persoane infectate cu noul coronavirus. Astfel 4,97 % din persoanele testate au fost depistate pozitiv.

7012 afișări
Imaginea articolului Coronavirus România: Aproape 5% din testele efectuate în ultimele 24 de ore sunt pozitive / Procentul este în creştere faţă de ieri

Coronavirus în procente: Aproape 5% din testele efectuate în ultimele 24 de ore sunt pozitive / Procentul este în creştere faţă de ieri

Numărul de teste este mult mai mic decât ieri, iar numărul infectărilor se menţine. Ieri s-au efectuat 11.226‬ de teste şi au fost depistate 330 de cazuri cea ce reprezintă 2,94 %.

Per total de la debutul epidemiei s-au efectuat 626.330 de teste şi s-au depistat 24.045 de cazuri de infectare. Cea ce înseamnă că aproximativ 4 din 100 de persoanele testate au fost depistate cu noul coronavirus.

Din cele 24.045 de persoane infectate au fost externate peste 70%.

În comparaţie pe data de 6 iunie s-au efectuat 11.626 de teste la nivel naţional. În urma testări s-au depistat 187 de persoane infectate cu noul coronavirus. Astfel la data respectivă doar 1.60% din persoanele testate au fost depistate pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici