Coronavirus. Marea Britanie are cel mai mare număr de morţi din Europa

  • Regatul Unit a depăşit Italia într-un top negativ al deceselor survenite din cauza noului coronavirus
  • Peste 32000 de oameni au decedat de la jumătatea lunii martie şi până în prezent
  • Miniştrii şi experţii au avertizat că astfel de comparaţii sunt inutile, semnificative fiind datele înregistrate la final de an
11344 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. Marea Britanie are cel mai mare număr de morţi din Europa

Sursă foto: Profimedia

Conform ultimelor statistici publicate de Reuters, numărul morţilor atinge 32.313 în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord la momentul actual. Oficiul naţional de statistică a raportat până la 2 mai 29.648 de morţi doar pentru Anglia şi Ţara Galilor.  

Italia, cu 29.079 de morţi, a fost depăşită.

Italia a fost multă vreme focarul de coronavirus în Europa, iar primele decese au fost înregistrate la începutul lunii februarie. Tot italienii au fost primii care au decretat stare de izolare la nivel naţional.

Miniştrii şi specialiştii se feresc să realizeze comparaţii între cele două ţări grav afectate de mortalitatea cauzată de coronavirus. Aceştia previn că astfel de paralele sunt inutile şi doar la finalul anului se pot trage concluzii în acest scop.


Sursa foto: profimedia
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici