Coronavirus. OMS: Europa intră într-un „moment complicat”

  • Europa intră într-un „moment complicat” odată cu începerea noului an şcolar, a declarat joi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS)
  • Sălile de clasă nu au jucat un rol major în răspândirea coronavirusului, dar există dovezi că tinerii pot infecta alte persoane la adunările sociale.
5325 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. OMS: Europa intră într-un „moment complicat”

Coronavirus. OMS: Europa intră într-un „moment complicat”

Persoanele în vârstă trebuie să se protejeze cu o vaccinare antigripală pe măsură ce se apropie de iarnă, un sezon cu o mortalitate mai mare, a declarat Hans Kluge, directorul regional OMS pentru Europa.

"Tinerii nu vor muri în urma infectării, dar problema este mai largă. La un moment dat, tinerii, în special cu venirea iernii, vor fi în contact mai strâns cu populaţia în vârstă", a spus Kluge.

Naţiunile din Europa trebuie să pună la punct sisteme eficiente de testare şi urmărire. „Vigilenţa este cuvântul cheie” acum ştim suficient pentru a putea gestiona situaţia, a mai precizat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici