Coronavirus: Playmobil a început să fabrice măşti refolosibile. Ce preţ au

  • Brandul de jucării, cunoscut pentru figurinele sale, începe să fabrice măşti
  • Aceste măşti vândute în diferite dimensiuni pot fi potrivite atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
  • O parte din banii strânşi vor fi donaţi
475 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Playmobil a început să fabrice măşti refolosibile. Ce preţ au

Sursă foto: Le Parisien

La începutul epidemiei, grupul german Brandstätter, proprietarul Playmobil, celebrul brand de figurine din plastic, a decis să dezvolte măşti pentru a-şi proteja personalul împotriva Covid-19. Apoi a hotărât să meargă mai departe oferind măşti pentru publicul larg, relatează Le Parisien

Măştile unde regăsim designul micii figurine Playmobil sunt disponibile în culori diferite, în trei dimensiuni, pentru a fi purtate de copii şi adulţi. Acestea sunt oferite spre vânzare pe site-ul Playmobil la un preţ de 4,99 euro. Şi pentru fiecare piesă vândută, un euro va fi donat asociaţiilor de binefacere. Marca susţine că poate furniza un total de un milion în diferitele magazine unde sunt vândute jucariile Playmobil.

Trebuie precizat  faptul că această mască nu este un dispozitiv medical potrivit Regulamentului UE / 2017/745 (măşti chirurgicale) şi nici echipament individual de protecţie potrivit Regulamentului UE / 2016/425 (măşti de filtrare de tip FFP2).

Cu toate acestea Playmobil estimează că este posibil ca această mască sa fie purtata timp de aproximativ zece ore, în timp ce măştile din ţesătură nu pot depăşi 4 ore. Apoi Playmobil recomandă „curăţarea completă cu apă caldă şi săpun”.

Pentru a fi cât mai eficientă această mască trebuie să aibă un filtru. Masca iniţială este furnizată cu zece foi absorbante însă Brandstätter subliniază că serveţelele de hârtie standard pot fi de asemenea folosite.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici