Coronavirusul a ajuns şi în regiunea Baltică. Lituania a confirmat primul caz de infecţie

Lituania a raportat, vineri, primul caz de infectare cu noul coronavirus, la o femeie care s-a întors săptămâna aceasta dintr-o vizită în Verona, Italia.

730 afișări
Imaginea articolului Coronavirusul a ajuns şi în regiunea Baltică. Lituania a confirmat primul caz de infecţie

Coronavirusul a ajuns şi în regiune Baltică. Lituania a confirmat primul caz de infecţie

Guvernul lituanian a anunţat că femeia a fost izolată în spitalul din oraşul Siauliai, luni, la întoarcerea în ţară. De atunci este sub observaţie şi prezintă doar simptome uşoare, fără temperatură crescută în acest moment.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, a participat la o conferinţă cu colegii din Italia înainte de a zbura în oraşul Kaunas, a declarat ministrul Sănătăţii, Aurelijus Veryga. Pasagerii aşezaţi lângă ea şi în rândurile adiacente urmează să fie testate pentru virus, a adăugat ministrul.

Italia este naţiunea europeană cel mai grav afectată de virus, cu 17 decese, în timp ce numărul celor testate pozitiv a crescut cu peste 200, la 350.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lituania,
coronavirus,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici