COVID: Brazilia aprobă vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta de şase luni

Autoritatea naţională de reglementare în domeniul sănătăţii din Brazilia, Anvisa, a aprobat vaccinul COVID-19 produs de Pfizer şi BioNTech pentru copiii cu vârste cuprinse între şase luni şi patru ani, a anunţat organismul guvernamental într-un comunicat, potrivit Reuters.

159 afișări
Imaginea articolului COVID: Brazilia aprobă vaccinul Pfizer pentru copiii cu vârsta de şase luni

Sursa foto: Profimedia

Măsura lărgeşte disponibilitatea vaccinului, care este vândut sub numele Comirnaty pentru adulţi şi care este disponibil în Brazilia pentru grupele de vârstă mai mari.

Ratele de vaccinare din Brazilia sunt deja printre cele mai ridicate din lume, aproape 90% din populaţie primind cel puţin o doză, potrivit proiectului Our World in Data, care colectează cifre oficiale de la guvernele din întreaga lume.

Vineri, ţara sud-americană a raportat 97 de decese la nivel naţional din cauza coronavirusului, mult mai puţin decât vârful zilnic de 4.250 înregistrat în aprilie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici