Creşte numărul de infectări cu noul coronavirus la Inspectoratul Şcolar Iaşi

Încă şase angajaţi ai Inspectoratului Şcolar Iaşi au fost diagnosticaţi cu noul COVID-19, după ce DSP a extins ancheta declanşată în urma testării pozitive a inspectorului şef adjunct al instituţiei. Aceasta participase, înainte, la o întâlnire cu miniştrii Costel Alexe şi Monica Anisie.

2218 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul de infectări cu noul coronavirus la Inspectoratul Şcolar Iaşi

Creşte numărul de infectări cu noul coronavirus la Inspectoratul Şcolar Iaşi

Primul caz de COVID-19 a fost la inspectorul şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, după ce a participat la o întâlnire cu miniştrii Costel Alexe şi Monica Anisie.

Ulterior, a fost identificat al doilea caz în rândul personalului IŞJ Iaşi, astfel că Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a extins ancheta epidemiologică începută în 15 iulie.

Astfel, în urma testării tuturor angajaţilor din cadrul IŞJ Iaşi, rezultatele de laborator au confirmat, marţi, prezenţa noului coronavirus la încă 5 angajaţi

„Două persoane lucrează în cadrul unor proiecte educaţionale ale IŞJ Iaşi şi 3 angajaţi sunt de la compartimentul administrativ”, a transmis Inspectoratul.

Până în prezent, şapte persoane care îşi desfăşoară activitatea la IŞJ Iaşi au fost confirmate cu COVID 19.

Totodată, IPJ transmite că toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui nou proces de igienizare, iar angajaţii vor continua activitatea în regim de telemuncă.

Comunicarea cu publicul se va realiza online, iar activităţile din calendarele specifice, care presupun prezenţa fizică a persoanelor, se vor desfăşura la Şcoala Postliceală Sanitară „Gr. Ghica Vodă” Iaşi, potrivit sursei citate.

DSP Iaşi continuă ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi ai persoanelor infectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici