Decizie dificilă pentru campionul MotoGp, Valentino Rossi

  • Campionul italian doreşte să ia o decizie în privinţa carierei sale
  • Campionatul mondial de moto este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus
  • Valentino Rossi vrea să mai facă 5-6 curse pentru a vedea dacă mai este competitiv
175 afișări
Imaginea articolului Decizie dificilă pentru campionul MotoGp, Valentino Rossi

Suspendarea competiţiilor din lumea MotoGp din cauza pandemiei de coronavirus îl obligă pe campionul în vârstă de 41 de ani să reflecteze în umbră asupra perspectivelor de viitor legate de carieră. Originar din Tavullia, Valentino Rossi pare intenţionat să continue, anunţă la Repubblica.

Campionul italian dezminte ipoteza retragerii. Acesta a declarat că se simte motivat şi că are nevoie de mai multe curse pentru a reveni în forţă pe podium. Rezultatele incerte din perioada de dinainte de blocajul cauzat de coronavirus i-au afectat nivelul de competitivitate. Problema care-l macină pe campion nu sunt cele 5-6 curse pe care şi le-ar fi dorit. Nu are unde să se antreneze pentru că toate pistele sunt închise din cauza pandemiei.

Cât despre fani şi-a exprimat dezamăgirea că aceştia nu vor avea acces pentru a putea urmări cursele. Dar, în opinia sa, mai bine cu uşile închise decât să nu poată alerga cu motocicleta pe circuit deloc.

Rossi speră ca atunci când va avea o dată pentru a începe din nou să dea un tur complet de pistă cu motocicleta sa. El îşi doreşte să fie apt să poată continua şi în 2021.

Sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici