Două curse din F1 au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19

  • Marele Premiu al Bahrainului şi cel al Vietnamului au fost amânate.
  • Această decizie a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus. F1 şi FIA au anunţat că evenimentele vor fi reprogramate.
  • Cursele erau programate pentru 20-22 martie (Bahrain GP) şi 3-5 aprilie (Vietnam GP).
481 afișări
Imaginea articolului Două curse din F1 au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19

Două curse din F1 au fost amânate din cauza pandemiei de COVID-19

Aceste veşti vin după ce cursa de start a sezonului, Marele Premiu al Australiei, a fost amânată. Marele Premiu al Chinei, care ar fi trebuit să se desfăşoare între 17-19 aprilie, a fost de asemenea amânat.

Formula 1 şi Federaţia Internaţională de Automobilism spun că vor continua să colaboreze cu promoterii de curse din Bahrain şi Vietnam pentru a monitoriza situaţia şi de a studia posibile alternative în privinţa altor date în care pot avea loc cursele.

„Situaţia globală în privinţa virusului COVID-19 este fluidă şi foarte dificilă de prezis. Este potrivit să avem răbdare să analizăm situaţia şi să luăm deciziile potrivite. Luăm această decizie în colaborare cu FIA şi cu promoterii noştri pentru a asigura siguranţa tuturor implicaţi în Formula 1 şi a fanilor noştri”, a declarat preşedintele Formula 1, Chase Carey.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici